Στο συλλαλητήριο ο Δήμαρχος 

Τύπος

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Δήμαρχος σήμερα Πέμπτη με ένα εξόχως φορτωμένο πρόγραμμα, κυρίως όμως για να παραστεί στο συλλαλητήριο κατά της πώλησης της ΔΕΗ που θα γίνει το μεσημέρι στην πλατεία συντάγματος.

Για το παραπάνω ζήτημα ο Σάββας Ζαμανίδης, μίλησε και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, εν’όψει κατάθεσης του νομοσχεδίου.

Παράλληλα ο Δήμαρχος θα επιδιώξει συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Πετρόπουλο για φλέγον θέμα το Δήμου.

Ακολούθως θα επιστρέψει αμέσως στην Πτολεμαΐδα επειδή αύριο Πέμπτη, θα γίνει στην περιοχή Μηλοχωρίου (Μοναστήρι Αγίας Παρασκευής) η Βαλκανική Άσκηση πολιτικής προστασίας, στο πλαίσιο πάντα της δημιουργίας του Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στο χώρο της ΑΕΒΑΛ.

Την Παρασκευή ο Δήμαρχος θα παραστεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο μεταξύ άλλων θα λάβει απόφαση για το σημαντικότερο θέμα της εικοσαετίας.

Την αποδοχή της πράξης εφαρμογής στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ και την πληρωμή του εργολάβου, ο οποίος ήδη επικαιροποίησε την μελέτη από τον ΥΠΕΧΩΔΕ  και την κατάθεση για μετεγραφή στο Υποθηκοφυλάκειο. Εντός των ημερών τελειώνει η γραφειοκρατία και εντός του θέρους οι πολυάριθμοι οικοπεδούχοι θα προσέρχονται για την παραλαβή των τίτλων.  Επιτέλους τέλος λοιπόν, με ευτυχή κατάληξη.

 

Από τα παραπολιτικά του Παλμού 25/04/2018

Scroll to top